دایره المعارف گرافیک.عکس.بک گراند.فایل های باز
تاریخ : چهار شنبه 11 آذر 1394
نویسنده : میلاد پورمحمدی

آموزش استفاده از ابزار Levels در فتوشاپ برای بهبود رنگ تصویر


ابزار levels فتوشاپ, روتوش عکس

فتوشاپ یکی از قویترین نرم افزارهای ویرایش عکس است.

 

با نصب فتوشاپ و لایتروم در رایانه خود می‌توانید عکس‌های خوب خود را به تصاویر خارق‌العاده تبدیل کنید. این نرم‌افزارها شامل ابزارهایی هستند که به شما کمک می‌کنند تا عکس‌ها و تصاویرتان منحصر به فرد به نظر آیند. در حالی که ابزارهای متنوعی در فتوشاپ برای بهبود کیفیت تصاویر وجود دارد، تنها تعداد انگشت‌شماری از این ابزارها در ویرایش بیشتر عکس‌ها کاربرد دارد.

 

ترفندهای فتوشاپ, روتوش عکس

 

یکی از این ابزارها levels است که متاسفانه لایتروم فاقد آن است. هر عکاس روش کار متفاوتی را برای ویرایش تصاویر دارد، اما پیشنهاد من دنبال کردن روشی کلی است که برای ویرایش تمامی عکس‌ها یکسان است.

 

هنگامی که عکسی را در فتوشاپ یا لایتروم باز می‌کنید، اولین قدم، بررسی نحوه نورپردازی محیط است. آیا عکس شما تیره یا بیش از حد روشن شده است؟ در این مرحله شما باید به دنبال ابزاری مثل تنظیمات سایه‌روشن (Shadowand Highlights adjustment) باشید و ابزار بعدی که مورد استفاده قرار می دهید levels خواهد بود.


ابزار levels چیست؟
در واقع ابزار levels خود شامل دو ابزار می‌باشد، این ابزار امکان تصحیح طیف‌های تنالیته و تراز رنگی را فراهم می‌کند. تنظیماتی که در ابزارlevels به کار برده شده نه تنها نورپردازی (نوردهی) تصویر را تصحیح می‌کند، بلکه کارکرد دیگری نیز دارد و آن اصلاح رنگ‌ها می‌باشد. بله، درست است که ابزارهای دیگری در فتوشاپ وجود دارد که این کارها را انجام می‌دهند اما باید توجه داشت که با ابزار levels، این اصلاحات بسیار سریع و آسان انجام می‌شود.

 

ابزار levels فتوشاپ, روتوش عکس

ابزار levels فتوشاپ

 

ابزار levels از یک هیستوگرام برای نمایش بصری طیف‌های تنال تصویر و عکس استفاده می‌کند. حرف‌های زیادی در مورد یک هیستوگرام می‌توان زد، اما مهم‌ترین چیزی که باید به خاطر داشت این است که یک هیستوگرام درست یا غلط وجود ندارد.

 

در هیستوگرام موجود در ابزار levels، یک محدوده عددی را می‌بینید که از صفر در سمت چپ نمودار شروع شده و به عدد ۲۲۵ در سمت راست نمودار ختم می‌شود. در عملکرد levels عدد صفر نشان دهنده سیاه است و اگر پیکسل‌هایی در نقطه‌ی صفر دارید، بدان معناست که هیچ جزئیاتی وجود ندارد و کاملا سیاه هستند. عدد ۲۲۵ در سمت راست نشان دهنده‌ی سفید مطلق است و اگر پیکسل‌هایی در این نقطه دارید، بدان معناست که این نقاط از تصویر، بدون نمایش هیچ‌گونه جزئیاتی کاملا سفید هستند.

 

اگر شکل هیستوگرام به سمت چپ خم شده است یعنی شما تعداد زیادی نقاط و پیکسل‌های تیره در تصویر دارید و عکس شما احتمالا تیره (تاریک) شده است. اگر هیستوگرام به سمت راست متمایل است یعنی شما تعداد زیادی بخش‌های روشن و هایلایت در تصویرتان دارید و امکان دارد تصویر شما بیش از حد روشن شده باشد. زبانه میانی در زیر هیستوگرام levels نشان دهنده تنظیمات تن‌های میانی (خاکستری) یا همان تنظیمات گاما است. تمامی پیکسل‌هایی که نه هایلایت (زیادی روشن) و نه سایه هستند در این دسته قرار دارند و با استفاده از این زبانه می‌توانید شدت تن‌های میانی را تغییر دهید.


ابزار levels چگونه عمل می‌کند؟
وقتی ابزار levels را باز می‌کنید، معمولا اولین کاری که به صورت ناخودآگاه انجام می‌دهید این است که زبانه‌ها (مثلث‌های کوچک زیر هیستوگرام) را به سمتی که تصویر روشن‌تر به نظر می‌رسد جابه‌جا کنید. هر چند این کار مفید است اما به شما پیشنهاد می‌کنم کارهای زیر را دنبال کنید: قبل از اعمال هرگونه تنظیمات نگاهی به عکس بیندازید و ببینید آیا می‌توانید ته‌رنگ احتمالی (color cast) را از تصویر حذف کنید.

 

ابزار levels فتوشاپ, روتوش عکس

 

ته‌رنگ در واقع یک مایه‌رنگ است که معمولا ناخواسته بوده و کل عکس را تحت تاثیر قرار قرار می‌دهد. بعنوان مثال، اگر شما یک عکس عروسی را در هوای ابری از عروس گرفته باشید، درحالی‌که همه چیز خوب به نظر می‌آید ممکن است زمینه رنگ آبی در تصویر شما دیده شود و درنتیجه لباس عروس به جای سفید کمی آبی به نظر آید.

 

در چنین حالتی شما می‌خواهید رنگ آبی موجود در زمینه را حذف کنید. ممکن است شما یک عکس در غروب تابستان گرفته باشید و کل تصویر شما ته رنگی از رنگ نارنجی داشته باشد اما احتمالا در چنین حالتی شما نمی‌خواهید تغییری در عکس خود بدهید. یک راه تشخیص وجود ته رنگ در تصویر نگاه کردن به محدوده‌ای از عکس است که انتظار می‌رود سفید باشد و بررسی کردن این موضوع که آیا ته رنگی در آن ناحیه وجود دارد یا خیر. این ته رنگ در عکس می‌تواند سبز، آبی، زرد، نارنجی باشد و رنگ آن بسته به شرایط نوری که در آن عکس‌برداری می‌کنید تغییر می‌کند.


نحوه ی استفاده از ابزار levels
شما می‌توانید ابزارlevels را در هر تصویری که نیاز به تصحیح رنگ یا کنتراست دارد به کار ببرید. اگر تصویری مانند عکس جنگ ستارگان دارید که نیاز به اصلاحات رنگ زمینه دارد، مراحل زیر را دنبال کنید:

 

– باز کردن تصویر در فتوشاپ

 

– در پنل layer بر روی adjustment layer کلیک کرده و یک لایهlevels جدید ایجاد کنید و یا اینکه بر روی ابزار levels در پنل adjustment که در بالای پنلlayers قرار دارد کلیک کنید.

 

هیستوگرام, تنظیم نور تصاویر

آموزش تنظیم نور تصاویر در فتوشاپ

 

قدم اول: حالتی که نیاز به اصلاحات رنگ دارید
اگر عکس شما یک ته رنگ دارد (مثال روز ابری و ایجاد شدن ته رنگ آبی) مراحل زیر را دنبال کنید. باید توجه داشته باشید که تمامی عکس‌ها نیاز به اصلاح رنگ ندارند و اگر از رنگ تصویر خود راضی هستید لزومی ندارد اصلاحات رنگ را انجام دهید.

 

بخش اول: در ابزارlevels در بالای هیستوگرام یک قسمت به نامchannel وجود دارد. در channel یک مد رنگی به نام RGB وجود دارد. مد رنگی RGB دارای سه گزینه مجزا شامل رنگ‌های سه رنگ قرمز، سبز و آبی می‌باشد.گزینه قرمز را از RGB انتخاب کنید و زبانه های سفید و سیاه را به دو طرف هیستوگرام جایی که نمودار شروع به بالا رفتن می‌کند جابجا کنید.

 

مجددا بر روی RGB کلیک کنید و این بار رنگ سبز را انتخاب کنید و همان کار را انجام دهید و در آخر بر روی رنگ آبی کلیک کرده و همان کار را تکرار کنید. این روش فقط زمانی کاربرد دارد که یک ته رنگ در تصویر داشته باشید. اگر ته رنگ در تصویر نداشته باشیم، هیستوگرام به سمت لبه ها گسترده می‌شود. در این تصویر ته رنگ وجود داشت و ظاهر هیستوگرام کانال سبز را در بالا می‌بینید. نواحی قرمز در شکل بالا ناحیه‌ای را نشان می‌دهد که هیچ اطلاعاتی از رنگ وجود نداشته است. با جابجا کردن زبانه‌ها از داخل به سمت لبه‌ها، شما ته رنگ موجود را حذف می‌کنید.

 

بخش دوم: باید توجه داشته باشید زمانی که این تنظیمات را اعمال می‌کنید، ممکن است در تصویر شما یک ته رنگ قوی از رنگ مایه کانال‌های اعمالی ایجاد شود. البته هیچ جای نگرانی نیست چون تمامی این‌ها با تنظیمات نهایی برطرف خواهد شد.

 

بخش سوم: هنگامی که تنظیمات لازم برای اصلاح رنگ‌های سه گانه را انجام دادید اکنون باید روشنایی و کنتراست تصویر را تنظیم کنید.

 

هیستوگرام, تنظیم نور تصاویر

 

قدم دوم: انجام تنظیمات نوردهی و کنتراست

ابزار levels هم‌چنین امکان تنظیم نورپردازی و کنتراست عکس شما را فراهم می‌کند. به عبارت دیگر، شما می‌توانید تنها به کمک یک ابزار، هایلایت‌ها، سایه ها و تن‌های میانی را روشن‌تر یا تیره‌تر کنید. ابزار levels، ابزاری بسیار عالی برای اعمال تنظیمات سریع بر روی تصویر شماست.
و اما ادامه کار:

 

هیستوگرام, تنظیم نور تصاویر

تنظیمات نوردهی و کنتراست در فتوشاپ

 

۱- در کانال RGB، زبانه سفید را از سمت راست به سمت لبه هیستوگرام جابجا کنید. همین کار را برای زبانه سیاه انجام داده و زبانه را بر روی لبه‌ی سمت چپ هیستوگرام تنظیم کنید. نکته مهم در اینجا این است که نقاط هایلایت را زیادی روشن و سایه‌ها را زیادی تیره نکنید. به این کار clipping گفته می‌شود. با پایین نگه داشتن کلید ALT درزمان تنظیم زبانه‌ها می‌توانید اثر clipping را روی هر پیکسل ببینید.

 

۲- بعد از اینکه دو زبانه ی سیاه و سفید را تنظیم کردید، با جابجا کردن زبانه‌ی تن میانی می‌توانید کنتراست تصویر را تنظیم کنید و این آخرین کار در تنظیماتlevels خواهد بود.


چند نکته نهایی
۱ – مثل خیلی دیگر از ابزارهای فتوشاپ، در صورتی که به شکل افراطی از این ابزار استفاده کنید، دیگران به راحتی پی می‌برند. بنابراین از این تنظیمات به صورت افراطی استفاده نکنید تا تصویر شما طبیعی به نظر آید.

 

۲ – در مقایسه با اعمال تغییرات ناگهانی و بزرگ، با انجام تنظیمات و ایجاد تغییرات کوچک همیشه به نتیجه بهتری دست خواهید یافت. همیشه در ابتدا با تغییرات کوچک و تنظیمات کم کار خود را شروع کنید و نتیجه را بررسی کنید.

 

۳ – با نگه داشتن کلید ALT مطمین شوید که جزییات سایه‌ها و هایلایت‌ها را در هنگام clipping از دست نداده‌اید.

 

۴ – با استفاده از ابزار LEVELS به تصویر خود کمی کنتراست بدهید تا تصویری زنده‌تر و غنی‌تر از تن‌های رنگ داشته باشید.

 

هیستوگرام, تنظیم نور تصاویر

 

ابزار levels در مسیر ویرایش تصاویر ابزاری بسیار قدرتمند است. من تقریبا از این ابزار در هر تصویری که می‌خواهم ویرایش کنم استفاده می‌کنم. این ابزار واقعا می‌تواند کنتراست رنگی را در تصویر شما ایجاد کند. بنابراین تا حد امکان در جاهایی که نیاز است از این ابزار استفاده کنید. استفاده از این تکنیک‌ها نیاز به تمرین دارد اما هنگامی که یاد گرفتید این ابزار چگونه کار می‌کند آن را ابزاری بسیار سریع و آسان خواهید یافت.


|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: گرافیک , ,
برچسب‌ها: آموزش استفاده از ابزار Levels در فتوشاپ برای بهبود رنگ تصویر ,
تاریخ : چهار شنبه 11 آذر 1394
نویسنده : میلاد پورمحمدی

آموزش اصلاح رنگ پوست در Adobe camera raw


 

Adobe Camera Raw،وایت بالانس

وقتی رنگ پوست در عکس درست و زیبا باشد، عکس جلوه‌ای خیره‌کننده پیدا می کند

 

آموزش اصلاح رنگ پوست

یکی از سخت‌ترین و پیچیده‌ترین مشکلات در ویرایش عکس، اصلاح رنگ پوست و رسیدن به رنگ مناسب آن است.

وقتی رنگ پوست در عکس درست و زیبا باشد، عکس جلوه‌ای خیره‌کننده پیداکرده و بسیار جذاب می‌شود. اگر آموزش اصلاح رنگ پوست اصلاح رنگ پوست را نمی‌دانید، بهتر است این مطلب را دنبال کنید تا به شما ۳ گام اصلاح رنگ پوست از طریق Adobe Camera Raw را آموزش دهیم.

(توجه داشته باشید که در Adobe Camera Raw هم می‌توانید همین اعمال را انجام دهید، زیرا ابزارها و کارکردهای آن‌ها کاملاً یکسان هستند).

 

 

اصلاح رنگ پوست,روتوش عکس,گرافیک کامپیوتری

یکی از مشکلات در ویرایش عکس اصلاح رنگ پوست است


وایت بالانس
وقتی به دنبال اصلاح رنگ پوست هستید، اولین چیزی که باید به آن توجه کنید وایت بالانس است. وایت بالانس درست، شرایط لازم برای رسیدن به رنگ پوست مناسب را فراهم می‌کند. وقتی وایت بالانس سرد تنظیم شده‌باشد، پوست متمایل به خاکستری و آبی می‌شود. در مقابل اگر وایت بالانس بیش‌ازاندازه گرم تنظیم شود، پوست متمایل به نارنجی و قرمز می‌شود. هیچ‌کدام از مواردی که گفته شد نمی‌توانند باعث رسیدن به عکس خوب شوند و درنهایت کار بر روی عکس را سخت می‌کنند.

 

 

روتوش عکس, اصلاح رنگ پوست

اگر وایت بالانس بیش‌ازاندازه گرم تنظیم شود، پوست متمایل به نارنجی و قرمز می‌شود


|
امتیاز مطلب : 4
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: گرافیک , ,
تاریخ : چهار شنبه 11 آذر 1394
نویسنده : میلاد پورمحمدی

اپلیکیشن‌های رنگارنگ روتوش سلفی را بشناسید


عکس سلفی,اپلیکیشن‌های پیشرفته عکاسی

سلفی : عکسی از خود که توسط دوربین‌های دیجیتال گرفته می‌شود.

 

کلمه سلفی یا عکس ازخودگرفته ظاهراً برای اولین بار در سال ۲۰۰۲ استفاده شده، و در سال ۲۰۱۳ توسط مؤسسه لغت‌نامه آکسفورد به عنوان واژه سال انتخاب شده‌است.
امروزه در اینستاگرام نزدیک به دویست میلیون عکس با هشتگ سلفی (#Selfie) پیدا می‌شود که هر روز به تعدادشان نیز اضافه می‌شود.

 

معمولاً از سلفی‌ها به عنوان عکس‌های خام و بدون ویرایش یاد می‌شود، اما در دنیای اپلیکیشن‌های رنگارنگ امروز، آن‌هم اپلیکیشن‌های پیشرفته عکاسی، روتوش سلفی‌ها هم به شدت رواج پیدا کرده. حالا می‌شود در عرض چند دقیقه، سلفی را تبدیل به عکسی کرد که گویی توسط عکاسان حرفه‌ای برای پشت جلد مجله‌های مد گرفته شده است!
 

 

 


|
امتیاز مطلب : 205
|
تعداد امتیازدهندگان : 42
|
مجموع امتیاز : 42
موضوعات مرتبط: گرافیک , ,
برچسب‌ها: اپلیکیشن‌های رنگارنگ روتوش سلفی را بشناسید ,
تاریخ : چهار شنبه 11 آذر 1394
نویسنده : میلاد پورمحمدی

برطرف کردن مشکل جدا شدن حروف فارسی در فتوشاپ

برطرف کردن مشکل جدا شدن حروف فارسی در فتوشاپ

برطرف کردن مشکل جدا شدن حروف فارسی در فتوشاپ


 

تا به حال شده بخواهید در فتوشاپ یک متن را تایپ کنید ولی حروف به صورت جدا از هم روی طرح تایپ شود ؟ در بعضی از مواقع و بدون هیچ تغییری در تنظیمات وقتی میخواهیم متنی را بر روی یک طرح تایپ کنیم حروف به صورت جداگانه از هم تایپ می شود و بارها در تیکت های ارسالی خوانده ام که کاربران نرم افزار فتوشاپ را به خاطر این مشکل از روی ویندوز پاک کرده و از دوباره آن را نصب کرده اند .
آیا راه حلی وجود دارد که بدون پاک کردن فتوشاپ این مشکل برطرف شود یا خیر ؟ بله . به راحتی و با انجام چند مرحله مقدماتی می توانیم این مشکل را برطرف کنیم .

 

1. ابتدا فتوشاپ را اجرا کنید. (نسخه فتوشاپ : CS5) . از نوار ابزار بالای صفحه به ترتیب بر روی Window>Paragraph کلیک کنید .

 

بهم ریختگی فونت فتوشاپ, جدا شدن حروف فارسی

 

بهم ریختگی فونت فتوشاپ, جدا شدن حروف فارسی

 

2. بر روی آیکونی که در تصویر شماره 2 با کادر قرمز مشخص کرده ام کلیک کرده و از لیست باز شده گزینه Middle East Single-line Composer را انتخاب کنید

 

بهم ریختگی فونت فتوشاپ, جدا شدن حروف فارسی

 

به همین راحتی مشکل جدا نوشتن حروف در فتوشاپ برطرف شد .


|
امتیاز مطلب : 202
|
تعداد امتیازدهندگان : 41
|
مجموع امتیاز : 41
موضوعات مرتبط: گرافیک , ,
برچسب‌ها: برطرف کردن مشکل جدا شدن حروف فارسی در فتوشاپ ,
تاریخ : چهار شنبه 11 آذر 1394
نویسنده : میلاد پورمحمدی

سلام دوستای کلوپ گرافیستهای جوان

میدونم شاید مطلب کوتاهی که می خوام براتون بذارم رو میدونین یا نه. اما اگه نمی دونین می تونه بسیار کمک کننده باشه.

تو فتوشاپ انتخاب یه ابزار خیلی مفیده. با روشای خیلی مختلفی میشه در یه عکس نواحی مختلفی رو به حالت انتخاب درآورد و تغییراتی رو که می خوایم بهش داد. حالا فرضو بر این بذارین که با سختی زیاد اون منطقه رو انتخاب کردین و حالا میبینین باید کمی در اندازش تغییر بدین. خب شاید بگین به منوی سلکت/مودیفای می ریم.

اما تغییراتی که بوسیله این منو می دید در همه ابعاد منطقه انتخابیتون تاثیر میذاره. اما در منوی سلکت گزینه دیگه ای هست برای تغییر اندازه در انتخابتون که خیلی شبیه به ترنسفورم منوی ادیت عمل می کنه با این تفاوت که شما به جای عکس منطقه سلکتتون رو انتخاب می کنین. 

امیدوارم که براتون مفید واقع بشه.


|
امتیاز مطلب : 2
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: گرافیک , پوستر , ,
برچسب‌ها: معرفی ویژگی Transform Selections فتوشاپ ,
تاریخ : چهار شنبه 11 آذر 1394
نویسنده : میلاد پورمحمدی

توجه کنید که می بایست ابعاد هر دو عکس انتخابی دقیقا یکسان باشند، پس بهتر است ابتدا این موضوع را چک کرده و در صورت نیاز ابعاد (طول و عرض) آن ها را یکسان کنید. در این آموزش از PS5 استفاده شده اما استفاده از نسخه های پایین تر نیز مشکلی ایجاد نخواهد نمود.

 

آموزش فتوشاپ, کار با ماسک لایه, فتوشاپ PS5

 

گام ۰۱: انتخاب و کپی عکس اصلی
اولین چیزی که ما بدان نیاز داریم انتقال هر دو عکس به یک داکیومنت و سپس ترکیب آن ها با یکدیگر می باشد. حال برنامه ی فتوشاپ را باز نموده و هر دو عکس را به آن منتقل می کنیم. پنجره ی مربوط به عکس اصلی را فعال نموده و به منظور انتخاب آن، کلیدهای Ctrl+A  را می فشاریم. در این هنگام خواهید توانست یک سلکشن را در اطراف آن عکس مشاهده نمایید. پس از انتخاب، برای کپی کردنِ آن به کلیپبورد Ctrl+C  را می فشاریم:

 

آموزش فتوشاپ, کار با ماسک لایه, فتوشاپ PS5

 

گام ۰۲: قرار دادن عکس اصلی در داکیومنت عکس آسمان
در این مرحله پنجره ی مربوط به عکس اصلی را فعال نموده و کلیدهای Ctrl+V  را بفشارید. همان گونه که در پنل لایه ها نیز مشاهده می کنید عکس اصلی در لایه ای جدید (Layer 1) در بالای لایه مربوط به عکس آسمان (Background) قرار خواهد گرفت:

 

آموزش فتوشاپ, کار با ماسک لایه, فتوشاپ PS5

 

گام ۰۳: کپی نمودنِ Layer 1
اسلایدرهای Advanced Blending در فتوشاپ (که ما از آن ها به طور مختصر استفاده خواهیم نمود) می توانند نواحی مشخصی از یک تصویر را بر حسب رنگ شان انتخاب و پنهان کنند. این بدان معناست که آن ها می توانند بدون تحت تاثیر قرار دادن رنگ سبز درخت ها، آسمانِ آبی را انتخاب و پنهان سازند.

 

ولی هنگامی که ما به اسلایدرهای Blending می گوییم که قسمت های آبی رنگ را پنهان کن آن نواحی دیگر نمی توانند به سادگی در آسمان دیده شوند. با توجه به این که رنگ آبی در رنگ های دیگر (به خصوص خاکستری و سفید) نیز مورد استفاده قرار گرفته است می بایست به منظور جلوگیری از تحت تاثیر قرار گرفتنِ آن نواحی ابتدا آن قسمت ها را از تغییر مصون بداریم.

 

در ابتدا یک کپی از عکس اصلی ایجاد می کنیم. بدین منظور لایه ی عکس اصلی را فعال نموده و دکمه های Ctrl+J  را می فشاریم. همان گونه که مشاهده خواهید نمود در سند اصلی هیچ تغییری رخ نخواهد داد، فقط در پنل لایه ها لایه ی جدیدی تحت عنوان Layer 1 Copy ایجاد خواهد شد:

 

آموزش فتوشاپ, کار با ماسک لایه, فتوشاپ PS5

 

گام ۰۴: پنهان کردن لایه ی بالایی
از آن جایی که در حال حاضر به لایه ی بالایی (Layer 1 copy) نیازی نداریم بر روی آیکون چشمی که در سمت چپ لایه ی مذبور واقع شده کلیک نموده و آن را به طور موقت پنهان می سازیم:

 

آموزش فتوشاپ, کار با ماسک لایه, فتوشاپ PS5

 

گام ۰۵: انتخاب Layer 1
برای فعال نمودن مجدد لایه ی مربوط به عکس اصلی، در پنل لایه ها بر روی Layer 1 کلیک می کنیم:

 

آموزش فتوشاپ, کار با ماسک لایه, فتوشاپ PS5

 

گام ۰۶: انتخاب قسمت زیرین آسمان
در ادامه قصد داریم اطراف قسمت زیرین آسمان را با یک سلکشن مشخص کنیم. به عبارت دیگر می خواهیم قسمتی را که تمایل داریم از گزند تغییرات اسلایدر Advanced Blending در امان بماند را مشخص نماییم. در صورت تمایل می توانید از ابزار استاندارد Lasso Tool استفاده کنید، البته در این مورد من ترجیح می دهم از Polygonal Lasso Tool استفاده کنم:

 

آموزش فتوشاپ, کار با ماسک لایه, فتوشاپ PS5

 

حال که این ابزار را انتخاب نمودید همانند تصویر زیر به کشیدن یک سلکشن در اطراف ناحیه ی مورد نظر اقدام کنید. لازم به ذکر است به خاطر شباهت بسیار در تُن و رنگ قسمت بالایی دودکش و آسمان در هنگام جداسازیِ دودکش از آسمان دقت کافی نمایید:

 

آموزش فتوشاپ, کار با ماسک لایه, فتوشاپ PS5

 

همان گونه که مشاهده نمودید رسم این سلکشن بسیار ساده می باشد و اکنون قسمتی را که می خواهیم از دامنه تغییرات اسلایدر Advanced Blending در امان بماند را انتخاب نموده ایم:

 

آموزش فتوشاپ, کار با ماسک لایه, فتوشاپ PS5

 

گام ۰۷: اضافه نمودن یک ماسک لایه
حال که سلکشن مان را ترسیم کرده ایم بیایید آن را به یک Layer mask تبدیل کنیم. به این منظور در انتهای پنل لایه ها بر روی آیکون Layer Mask کلیک کنید:

 

آموزش فتوشاپ, کار با ماسک لایه, فتوشاپ PS5

 

فتوشاپ یک Layer Mask جدید را به لایه ی ۱ در پنل لایه ها اضافه می کند. همان گونه که مشاهده می کنید قسمتی که قبلا انتخاب کرده بودیم به رنگ سفید نشان داده می شود و اکنون می توانیم آن قسمت را در داکیومنت مان مشاهده کنیم (طبیعتا قسمت مشکی رنگ را دیگر در سند اصلی نخواهیم دید):

 

آموزش فتوشاپ, کار با ماسک لایه, فتوشاپ PS5

 

همان گونه که در تصویر زیر نیز مشاهده می کنید در پس زمینه ی عکس آسمان جدیدی جایگزین شده است. درست که این جایگزینی صورت گرفته اما هنوز ار نظر حرفه ای مقداری کار باقی مانده که در ادامه به آن ها می پردازیم:

 

آموزش فتوشاپ, کار با ماسک لایه, فتوشاپ PS5

 

گام ۰۸: انتخاب و روشن کردن لایه بالایی (Layer 1 Copy)
برای فعال کردن لایه بالایی (Layer 1 Copy) بر روی آن کلیک کرده و در ادامه بر روی آیکون چشمی که در سمت چپ قرار گرفته کلیک کنید. با این عمل لایه ی جدید به سند مان بازخواهد گشت:

 

آموزش فتوشاپ, کار با ماسک لایه, فتوشاپ PS5

 

پس از اجرای گام بالا مجددا تمام اجزای عکس اصلی در پنجره ی جاری به نمایش درخواهند آمد:

 

آموزش فتوشاپ, کار با ماسک لایه, فتوشاپ PS5

 

گام ۰۹: باز کردن Blending Options  و تغییر مقدار گزینه ی “Blend If” به Blue.
در پنل لایه ها بر روی تصویر کوچک (thumbnail) لایه ی بالایی دابل کلیک کنید:

 

آموزش فتوشاپ, کار با ماسک لایه, فتوشاپ PS5

 

پس از دابل کلیک کادر محاوره ای Layer Style باز می شود که در ستون وسط آن Blending Options قرار گرفته است. در انتهای ستون مقدار Blend If را به Blue تغییر دهید:

 

آموزش فتوشاپ, کار با ماسک لایه, فتوشاپ PS5

 

گام ۱۰: کشیدن نشانگر اسلایدر از راست به چپ
پس از انجام گام قبل مشاهده خواهید نمود که رنگ دو اسلایدر پایین که از طیف سیاه تا مشکی بود به آبی تا مشکی تغییر می یابد. اسلایدری که ما با آن کار داریم همانی ست که در بالا واقع شده (با نام This Layer). بر روی شکل مثلثی که در سمت راستِ آن واقع شده کلیک کرده و آن را به سمت چپ بکشید:

 

آموزش فتوشاپ, کار با ماسک لایه, فتوشاپ PS5

 

همچنان که اسلایدر را به سمت چپ جابه جا می کنید خواهید دید که تصویر آسمان در عکس اصلی به مرور ناپدید شده و عکس آسمانی که در زیرِ آن واقع شده هویدا می شود. توجه داشته باشید قسمتی را که در گام ششم انتخاب نموده بودیم بدون تغییر باقی خواهد ماند. این روندِ جابه جایی اسلایدر را تا رسیدن به نتیجه ی مطلوب ادامه دهید:

 

آموزش فتوشاپ, کار با ماسک لایه, فتوشاپ PS5

 

گام ۱۱: تنظیم انتقال بین عکس ها برای حذف حاشیه
مشکلی که در این جا با آن روبرو هستیم لبه ها و حاشیه های ناملایمی است که در اطراف درخت ها و برگ ها از عکس آسمانِ اصلی باقی مانده اند، می باشد. برای رفع این مشکل  نیاز داریم روند انتقال مابین دو عکس را ملایم تر کنیم، این عمل توسط دوتیکه کردن اسلایدر امکان پذیر است.

 

اسلایدر را برای لحظاتی رها نموده و کلید Alt  را پایین نگاه دارید. مجددا بر روی اسلایدر کلیک نموده و آن را به سمت چپ حرکت دهید. با این عمل اسلایدر به دو قسمت مساوی تقسیم می شود و با حرکت دادن آن ها –به طور مستقل- می توانید نتیجه مطلوب خود را دنبال کنید (در حین کشیدن این دو نیمه نیازی نیست کلید Alt را پایین نگاه دارید):

 

آموزش فتوشاپ, کار با ماسک لایه, فتوشاپ PS5

 

پس از حصول نتیجه مورد نظر در سمت راست و بالای کادر محاوره ای Layer Style بر روی دکمه ی OK کلیک نموده و پنجره را ببندید. تصویر زیر پس از حذف حاشیه های اضافی می باشد:

آموزش فتوشاپ, کار با ماسک لایه, فتوشاپ PS5


|
امتیاز مطلب : 1
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: گرافیک , پوستر , گرافیک شهری , ,
برچسب‌ها: نحوه ی جایگزین کردن آسمان در عکس ,
تاریخ : چهار شنبه 11 آذر 1394
نویسنده : میلاد پورمحمدی

تشریح مشخصات:
در زمان تهیه یک کارت گرافیک می بایست موارد متعددی همچون سرعت پردازنده ، میزان سرعت حافظه ، نوع اینترفیس ها ، تعداد پورت های ورودی و خروجی به دقت برسی و مشخص گردد . قیمت یک کارت گرافیک با میزان کارائی آن ارتباط مستقیم دارد . کارتهای گرافیک از تراشه های Nvidia یا ATIاستفاده می نماید که دارای کارائی مناسب در ارتباط با نمایش تصاویر سه بعدی می باشند . جایگاه و نقش Core Clovk(سرعت پردازنده) در کارتهای گرافیک بسیار حائز اهمیت بوده و اولویت آن نسبت به سایر پارامترهای موجود بمنظور گزینش یک کارت گرافیک ، بیشتر است ( بازیهای گرافیکی پیچیده و گرافیک بالا، نیازمند استفاده از کارت گرافیکی با سرعت پردازش بالا می باشند )


ویژگی های مهم
از مهمترین ویژگی های کارت گرافیک ، می توان به موارد زیر اشاره نمود :
پردازنده (Core Clock) : سرعت پردازنده (Core Clock) کارت گرافیک ، مهمترین عامل افزایش کارائی یک کارت گرافیک بوده که بیشترین ناثیر را در رابطه با انجام عملیات تصاویر سه بعدی ، بدنبال خواهدداشت . امروزه به برکت وجود پردازنده های استفاده شده در کارت های گرافیک امکان مشاهده سه بعدی متحرک بطور کامل فراهم شده است . کارت های گرافیک قادر به پشتیبانی از تصاویر ویدئوئی سه بعدی و بازی های کامپیوتری بنحو مطلوبو با بهترین وضعیت نمایش می باشند . زمانیکه بازی های کامپیوتری با سرعت شصت فریم در ثانیه و یا بیشتر نمایش داده شوند ، وضعیت مطلوبی فراهم و تصاویر فاقد هرگونه لرزشی خواهند بود ( چشم انسان در این سرعت قادر به تشخیص لرزش تصاویر نمی باشد)
کارتهائی که قادر به تولید فرم ها با سرعت بیشتری باشد ، امکان مشاهده تصاویر بازی های کامپیوتری در Resolution بالاتر را بخوبی فراهم می نمایند .
حافظه (Ram) : در مواردیکه از کام بمنظور انجام عملیات حجیم گرافیکی نظیر بازیهای کامپیوتری و یا ویرایش تصاویر ودئوئی استفاده می گردد ، اطلاعات مورد نیاز بمنظور نمایش تصاویر درحافظه (Ram) کارت گرافیک ذخیره می گردد . کارت های گرافیک بمنظور انجام مطلوب و سریع اینگونه فعالیت ها به حجم بالائی از حافظه نیاز خواهد داشت . بموازات افزایش پیچیدگی بازی های کامپیوتر یا حجم عملیات گرافیکی به حافظه بیشتری نیاز خواهد بود . برای بازی های قدیمی ، حافظه ای به میزان 32 MB کافی بوده ولی کیفیت و سرعت انتقال تصاویر در آنان نسبت به بازیهای جدید خصوصاً در Resolution 1600*1200 ، مطلوب نخواهد بود . به منظور استفاده از بازی های گرافیکی پیشرفته و resolution بالا تر ، می بایست از کارتهای گرافیکی که دارای حداقل 128mb حافظه می باشد استفاده گردد .
Memory bus : پهنای مسیر اینترفیس حافظه می باشد . به عبارت دیگر به عرض مسیر دیتا در حافظه گفته می شود . این پارامتر نفش مهمی در کیفیت و راندمان کارت گرافیک بازی می کند هرچه این عرض بیشتر باشد (256 بیت،128 بیت ،64 بیت ) سرعت جریان دیتا در رم بالا تر بوده و بطبع قدرت کارت بالا تر رفته و بازی ها و برنامه ها روان تر اجرا می شوند.
Memory clock : به سرعت حرکت دیتا در حافظه کارت گرافیک گفته می شود . این پارامتر هم نقش بسیار مهمی در کارت گرافیک بازی می کند .
AGP : این درگاه مسئولیت ارسال دیتا به کارت گرافیک رادارد .تقریباً تمامی سیستم های جدید دارای یک اسلات agp به منظور اتصال کارت گرافیکی می باشد . سیستم های که طول عمر آنها بیش از 4 سال بوده و یا بعضی از سیستم های که دارای گرافیک onboard می باشند ، ممکن است این اسلات در ةآنها وجود نداشته باشد (کارت های گرافیک جدید از اسلات Agp استفاده می کنند ). کارت های گرافیکی که از اسلات Agp استفاده می کنند قادر به حمایت از سرعتی بالغ بر x 4 تا x 8می باشند. در صورتی که سیستمی دارای اسلات Agp با سرعت 1x یا 2x باشد ، امکان استفادهاز کارتهای گرافیکی با سرعت x 4 تا x 8 وجود نخواهدد اشت ( به دلیل تفاوت ولتاژ آنان) .
DirectX : این تکنولوژی پس از گذشت دت زمانی اندک به یک تکنولوژی فراگیر در بازیهای کامپیوتری جید تبدیل شده است . این برنامه در حقیقت رابط بین برنامه یا بازی و کارت گرافیک می باشد در واقع DirectX بین نرم افزاریا بازی و سخت افزار گرافیکی رابط می شود . هم اینک ، کارت هایی ارائه شده است که ازDirectX 9 پشتیبانی و استفاده مینمایند . درصورتیکه تصمیم به استفاده از جدیدترین بازیهای کامپیوتری رادارید ، می بایست کارت گرافیکی انتخاب گردد که قادر به سازگاری با DirectX 9 API باشد .
خروجی DVI : با استفاده از اینترفیس DVI امکان اتصالکامپیوتر به دو مانیتور و یک تلوزیون (مشاهده دو تصویر متصل ویا حتی سه تصویر جداگانه) ، میتوان از این پورت استفاده کرد و همچنین با استفاده از تبدیل DVI to VGA میتوان امکان اتصال همزمان به دو مانیتور آنالوگ را فراهم آورد .
خروجی S-Video : پورت خروجی خروجی S-Video ، امکان ارسال سیگنالهای ویدئوئی را به تلوزیون ، VCR . سایر دستگاههایی که سیگنال ویدئوئی دریافت مینماید را فراهم میکند .
مشاهده مشخصات کارت گرافیک
اگر میخواهید مشخصات کارت گرافیک خود را مشاهده کنید میتوانید از روشهای زیر استفاده کنید :
روش اول : روی صفحه کار(Desktop) خود راست کلیک کرده و از این منو گزینه Proprtties را انتخاب کنید ، سپس به برگه Setting رفته و دکمه Advance را انتخاب کنید . پنجره جدیدی با نام کارت گرافیک شما باز میشود که میتوانید در برگه Adapter مشخصات کارت خود را مشاهده نمایید .
روش دوم : روی منویStart کلیک کنید و به منوی programsمیرویم و تز منوی Accesoories گزینه System Toolzو سپس System InformATIon کلیک میکنیم . برنامه System InformATIon اجراء میشود که در آن مشخصات کامل و کلی سیستم خود را مشاهده مینمایید. به منوی Tools رفتث و گزینه DirectX Diagnostic Tool را انتخاب میکنیم . این برنامه اجرت شده و در ابتده سیستم شما را بررسی میکند . در این برنامه شما میتوانید از وضعیت Display , Network , Input ,Music , Sound (نمایشگر و کارت گرافیک ) خود مطلع شوید . برگه Display را انتخاب کرده و مشخصات کامل کارت گرافیک خود را در قسمت Device مشاهده مینمایید . همچنین میتوانید از مشخصات درایور کارت خود در قسمت Driver اطلاع حاصل نمایید . در بخش DirectX features شما میتوانید قابلیتهایی همچون Direct Draw( قابلیت شتاب در ترسیم تصاویر) ، Direct3D (قابلیت ترسیم سه بعدی ) ، AGP Texture(قابلیت شتاب در ارسال و بافندگی دیتا، و حذف قسمتهای نامشهود در اجسام سه بعدی) را فعال یا غیر فعال نمایید ضمناً میتوانید تستهایی را هم از این قابلیت ها بعمل آورید . در قسمت Notes میتوانید گزارشی از وضعیت تستهای انجام شده مشاهده نمائید .


تست کارت گرافیک
بهترین برنامه برای تست کارت گرافیک برنامه 3dmax می باشد . این برنامه محصول شرکتfeuturemark بوده و آخرین نسخه ان مربوط به سال 2003 میباشد . این برنامه از تمام جوانب کارت شما را بررسی و تست می کند و به کارت شما امتیاز می دهد شما می توانید این عمل را روی کارتهای مختلف انجام داده و به نسبت امتیاز داده شده آنها را با هم مقایسه نمایید کارت خود را از طریق اینترنت با کارتهایث دیگر موجود در جهان مقایسه نمایید.
رقابت ATI و Nvidia
Nvidia در سال 98 با ساخت تراشه گرافیکی TNT TNT2 تاج پادشاهی صنعت گرافیک سازی دنیا را بر سرگذاشت و در ان زمان تمام شرکت های رقب را زا دور خارج کرد تنها شرکتی که میدان را خالی نکرد و به تلاش ادامه داد ATI بود اما Nvidia همچنان مقام خود را حفظ کرد .
ATI اولین قدرتنمائی رابا تراشه Radeon 8500 نشان داد اما این قدتنمائی طولی نکشید و Nvidia سری کارتهای معرفی خود یعنی Geforce4 TI را وارد بازار کرد و تا مدت زیادی به عنوان سازنده اول مطرح شد. ایندوران شاید بهترین دوران Nvidia بود اما بعد از این دوران دیگه Nvidia روز خوش ندید .
ATI این رقیب کانادایی تصمیم گرفته بود به این سلطنت دیرینه پایان دهد . ATI با ارائه کارت گرافیک Radeon 9700 این کار را به خوبی انجام داد و با وارد کردن سری کارتهای 9000و9500و9700 بازار را از Geforce4گرفت .
اما Nvidia که تحمل شکست نداشت تبلیغ گسترده ای را برای محصول بعدی خود یعنی Geforce fx به راه انداخت و چندین ماه آنچنان تبلیغ کرد که این کارت را به یک رویا برای همه کاربران تبدیل کرد . با ارائه این کارت Nvidia دوباره تاج را بر سر گذاشت . این ماجرا ادامه پیدا کرد تا بالاخره انتظار ها به سر رسید و Geforce fx 5700 Ultra وارد بازار شد و قوی ترین کارت بازار لقب گرفت ، اما اتفاقی افتاد که هیچ کس فکرش را هم نمی کرد ATI به ناگهان باارائه یک سری کارت جدید نظر ها رابه خود جلب کرد . این رده Radeon 9800وRadeon 9600 و Radeon 9200 بود که در عین ناباری Nvidia را پشت سر گذاشت و بازار از دست Nvidia خارج شد، این بود که ATI بهترین شد .
Nvidia که نمی توانست این شکست را تحمل کند تصمیم گرفت پروزه Nvidia 35 را زودتر وارد بازار کند این شد که FX 5900 Ultra را وارد بازار کرد ، Nvidia در این کارت تمام کمبودهای گذشته را اصلاح کرد و باز هم Nvidia بهترین شد . اما ATI هم ورژن جدیدRadeon 9800 با256MG رم DDR را وارد بازار کرد . و در اینجا بود که این دو شرکت بزرگ با هم برابر شدند . اما ATI که مست قدرت شده است پروژه Radeon 9900 Proرا هم روانه بازار کرده است این در حالیست که به نظر می رسد Nvidiaفعلاً پروزه ای را برای ارائه نداراد .
طبق مطالبی که ATI از محصولات آینده اش ارائه کرده ، باید شاهد یک انقلاب در سری R400 این شرکت باشیم .
تذکر : لازم به ذکر است رنگ بورد کارتگرافیک هیچ نقشی در کیفیت آن نداشته و فقط برای تشخیص ظاهری کارت میباشد .


|
امتیاز مطلب : 5
|
تعداد امتیازدهندگان : 1
|
مجموع امتیاز : 1
موضوعات مرتبط: متفرقه , گرافیک , ,
برچسب‌ها: نکات کارت گرافیک ,
آخرین مطالب

/
به وبلاگ من خوش آمدید امید وارم از محصولاتمان راضی باشید